Ladataan... Ladataan...

Broileri-avokadowrapit ja raikas relissi

Valmistusaineet 4:lle
100 g Kurkku
50 g Rouskuvan RAPEA -Silmusalaatti (Herneen ja vihreän- ja punaisen linssin ituja
3 tl Rypsiöljy
3 tl Tumma Balsamikastike
0.5 kpl Lime
1 tl Sinappi
0.5 rkl Hunaja
0.25 tl Ruokasuola
200 g Tuorejuusto, rasvaa 13 %
300 g Perhetilan kana fileesuikale, pehmeän pippurinen
1 tl Rypsiöljy
2 kpl Avokado punnittu kuorineen ja kivineen
4 kpl Super soft medium tortilla with whole wheat
25 g Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso
25 g Rouskuvan RAPEA -Silmusalaatti (Herneen ja vihreän- ja punaisen linssin ituja
Valmistusohjeet

Valmista ensin relissi: Raasta (kuorittu) kurkku ja valuta kuivaksi siivilässä. Sekoita joukkoon rapea silmusalaatti, öljy, etikka, limetin puolikkaan mehu, sinappi, hunaja, suola ja MAUSTAMATON tuorejuusto.

Paista broilerinsuikaleet tilkassa öljyä kypsäksi pannulla. Kuori ja lohkoa avokadot.

Lämmitä tortillaletut ja täytä ne salaatilla, silmusalaatilla, broilerilla, avokadolla ja relissillä.

Yksi annos sisältää 519 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":274,"alcohol":0,"protein":98,"carbohydrates":147},"weight":{"fat":28.6,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":34.6},"percent_raw":{"fat":0.5278456327296551,"alchohol":0,"protein":0.18867305508593799,"carbohydrates":0.28348131218440686,"alcohol":0},"percent":{"fat":53,"alchohol":0,"protein":19,"carbohydrates":28,"alcohol":0},"total":{"kcal":519,"weight":86.2,"percent":100}}}

 
Sulje