Ladataan... Ladataan...

Borssikeitto

Valmistusaineet 4:lle
4 tl Rypsiöljy
100 g Sipuli
200 g Porkkana
500 g Punajuuri
400 g Valkokaali, keräkaali
10 dl Vesi
1 kpl Kasvisliemikuutio
0 g Maustepippuri
1 tl Viinietikka
1 rkl Sokeri
1 tl Ruokasuola
Ohjeet

Suikaloi kasvikset ja juurekset. Kuumenna öljy paksupohjaisessa kattilassa. Kuullota kasviksia öljyssä hetki. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio sekä maustepippuria. Anna keiton kiehua hiljalleen kannen alla. Mausta keitto lopuksi etikalla, sokerilla sekä suolalla.

Yksi annos sisältää 152 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":87},"weight":{"fat":5.26,"alcohol":0,"protein":3.35,"carbohydrates":20.14,"saturated_fat":0.52,"sugar":19.68,"fibre":6.99,"salt":2.85},"percent_raw":{"fat":0.3351000339432126,"alcohol":0,"protein":0.09473973076248327,"carbohydrates":0.5701602352943042},"percent":{"fat":34,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":57},"total":{"kcal":153,"weight":58.790000000000006,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":563.19},"item_type":"recipe","recipe_id":1023334,"servings":4}}

 
Sulje