Ladataan... Ladataan...

Bacalao eli portugalilainen kapakala

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl Sipuli
2 kynsi Valkosipuli
1 kpl Paprika punainen
1 kpl Paprika keltainen
400 g Tomaatti
750 g Peruna, kuorittu
800 g Lipeäkala
0.5 kpl Kalaliemikuutio
1 dl Vesi
2 tl Oliiviöljy
0.5 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
PÄÄLLE:
0.5 dl Persilja, tuore
Ohjeet

Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit.

Paloittele paprikat. Kuutioi tomaatit.

Viipaloi (tähteeksi jääneet) keitinperunat.

Paloittele (tähteeksi jäänyt) kypsä lipeäkala voidellun uunivuoan pohjalle. Lado muut kasvikset kerroksittain vuokaan.

Sekoita liemikuutio ja kuuma vesi, kaada vuokaan.

Pirskota päälle öljyä ja sitruunanmehua.

Kypsennä 225 asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Hienonna tuoretta persiljaa pinnalle.

Yksi annos sisältää 399 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":46,"alcohol":0,"protein":179,"carbohydrates":174},"weight":{"fat":5.02,"alcohol":0,"protein":43.62,"carbohydrates":42.38,"saturated_fat":0.66,"sugar":9.37,"fibre":5.39,"salt":3.88},"percent_raw":{"fat":0.11603197993738142,"alcohol":0,"protein":0.4483550734040544,"carbohydrates":0.4356129466585642},"percent":{"fat":12,"alcohol":0,"protein":45,"carbohydrates":44},"total":{"kcal":399,"weight":110.32000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":620.13},"item_type":"recipe","recipe_id":1024926,"servings":4}}

 
Sulje