Ladataan... Ladataan...

Arki-illan lasse

Valmistusaineet 6:lle
2 kpl sipuleita
2 kpl valkosipulinkynsiä
400 g jauhelihaa
400 g tomaattimurskaa
2 dl ruokakermaa (rasvaa 10 %)
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 rkl oreganoa
10 kpl lasagnelevyjä
2 dl juustoraastetta
Valmistusohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Ruskista liha, nosta sipulisilppu joukkoon ja kypsennä hetki. Lisää murska, kerma ja mausteet. Hauduta viisi minuuttia. Kasaa lasagnelevyjä ja kastiketta vuokaan niin, että kastiketta tulee alimpaan ja ylimpään kerrokseen. Ripottele päälle juustoraaste. Paista 200 asteessa 25 minuuttia.

Yksi annos sisältää 369 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":180,"alcohol":0,"protein":83,"carbohydrates":106},"weight":{"fat":20,"alcohol":0,"protein":20.7,"carbohydrates":26.4},"percent":{"fat":49,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":29},"total":{"kcal":369,"weight":67.1,"percent":100}}}