Ladataan... Ladataan...

Spagetti Bolognese pekonilla

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl sipuli
1 kpl porkkana
2 kpl (pieni) sellerinvartta
5 viipale Savupekonia
1 rkl voita
300 g sika-nautajauhelihaa
1.25 dl punaviiniä tai lihalientä
1 tlk kuorittuja tomaatteja
2 kpl pientä kuivattua chiliä
1 tl suolaa ja maun mukaan pippuria
500 g spagettia
2 rkl parmesania
Ohjeet

Pilko sipuli, porkkana, selleri ja pekoni. Paista pekonikuutioita keskilämmöllä, kunnes kaikki vaalea rasva on tirissyt pannulle. Lisää voi ja kaikki kasvikset ja sekoittele niitä hetki. Siirrä kasvikset ja pekoni pannun reunoille. Paista pannun keskiosassa jauheliha käännellen. Kaada pannulle viini tai lihaliemi. Lisää tomaatit nesteineen ja murskaa niitä hieman lastalla. Mausta murskatulla chilillä, suolalla ja pippurilla. Anna hautua välillä sekoittaen 15-60 minuuttia.
Tarjoa spagetin ja parmesaanin kanssa.

Yksi annos sisältää 749 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":202,"alcohol":21,"protein":138,"carbohydrates":388},"weight":{"fat":22.14,"alcohol":2.97,"protein":34.15,"carbohydrates":95.63,"saturated_fat":9.94,"sugar":11.69,"fibre":10.2,"salt":2.33},"percent_raw":{"fat":0.2695880088979224,"alcohol":0.028112907420996827,"protein":0.18479972767888148,"carbohydrates":0.5174993560021993},"percent":{"fat":27,"alcohol":3,"protein":18,"carbohydrates":52},"total":{"kcal":749,"weight":189.04999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":516.35},"item_type":"recipe","recipe_id":40918,"servings":4}}

 
Sulje