Ladataan... Ladataan...

Punaiset kalkkunapyörykät

Valmistusaineet 6:lle
1 kpl Sipuli
2 kynsi Valkosipuli
100 g Herkkusieni
1 kpl Punajuuri
3 tl Rypsiöljy
2 rkl (silputtu) Persilja, tuore
400 g Jauheliha kalkkunan, rasvaa 5-6 %
1 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
0.8 dl Ruiskorppujauho
1.5 tl Ruokasuola
0.25 tl Mustapippuri
Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuori ja hienonna sipulit hyvin hienoksi. Puhdista ja hienonna myös herkkusienet.

Keitä punajuuri kypsäksi ja tai käytä vakuumiin pakattuja esikeitettyjä punajuuria. (Kuori ja) raasta.

Kuullota kasviksia öljyssä pannulla pehmeäksi. Hienonna joukkoon persilja, sekoita. Anna jäähtyä.

Sekoita jauheliha, korppujauhot, kananmuna, mausteet ja kasvisseos keskenään tasaiseksi massaksi.

Muotoile pyöryköiksi kostutetuin sormin. Kypsennä uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.

Vinkki

Yksi annos= 4 pyörykkää

Yksi annos sisältää 156 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":63,"alcohol":0,"protein":70,"carbohydrates":23},"weight":{"fat":6.85,"alcohol":0,"protein":17.14,"carbohydrates":5.64,"saturated_fat":1.43,"sugar":1.52,"fibre":2.24,"salt":2.49},"percent_raw":{"fat":0.4033867368111624,"alcohol":0,"protein":0.44891616111118354,"carbohydrates":0.14769710207765413},"percent":{"fat":40,"alcohol":0,"protein":45,"carbohydrates":15},"total":{"kcal":157,"weight":37.31000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":127.36},"item_type":"recipe","recipe_id":1024781,"servings":6}}

 
Sulje