Ladataan... Ladataan...

Pestolla gratinoidut tomaatit

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl (iso) tomaattia
6 rkl pestoa
Ohjeet

Huuhdo tomaatit ja leikkaa niistä pala pois.
Murenna leipä ja sekoita joukkoon pesto. Jaa seos tomaattien päälle ja nosta kannet takaisin paikalleen.
Pane tomaatit voideltuun uunivuokaan ja gratinoi niitä 225 asteen lämmössä unnin keskiosassa 10 - 15 minuuttia.

Yksi annos sisältää 95 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":52,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":32},"weight":{"fat":5.64,"alcohol":0,"protein":2.64,"carbohydrates":7.81,"saturated_fat":1.35,"sugar":7.13,"fibre":2.65,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.5484010503383445,"alcohol":0,"protein":0.11408815570399719,"carbohydrates":0.33751079395765843},"percent":{"fat":55,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":34},"total":{"kcal":95,"weight":27.22,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":197},"item_type":"recipe","recipe_id":44782,"servings":4}}

 
Sulje