Ladataan... Ladataan...

Pehmeän pippurinen broilerin fileesuikale-kasvisvokki

Valmistusaineet 4:lle
630 g Perhetilan kana fileesuikale, pehmeän pippurinen
2 tl Rypsiöljy
60 g Sipuli
300 g Hapankaali
100 g Paprika, punainen
0.3 tl Chilijauhe
1 dl Vesi
2 rkl Basilika, tuore
Ohjeet

Ota broilerisuikaleet huoneen lämpöön. Kun tarjoat ruuan kanssa esim. riisi&moniviljaseosta, laita se kiehumaan, ennen kuin aloitat vokin valmistuksen.

Suikaloi kuorittu sipuli ja nosta suikaleet kuumaan paistokasariin tai vokkiin ja anna paistua hetken aikaa ennen broilerisuikaleiden lisäystä. Sekoita välillä. Lisää huuhdottu ja suikaloitu kiinankaali ja paprika hetken kuluttua. Kaada joukkoon 1 dl kiehuvaa vettä ja anna hautua kannen alla viitisen minuuttia.

Mausta ja tarkista maku.

Vinkki

Nauti esim. riisi&moniviljan kanssa.

Yksi annos sisältää 264 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":119,"alcohol":0,"protein":108,"carbohydrates":37},"weight":{"fat":13.19,"alcohol":0,"protein":26.87,"carbohydrates":9.2,"saturated_fat":1.26,"sugar":6.1,"fibre":1.97,"salt":1.73},"percent_raw":{"fat":0.4513812042553236,"alcohol":0,"protein":0.4086749466793207,"carbohydrates":0.1399438490653556},"percent":{"fat":45,"alcohol":0,"protein":41,"carbohydrates":14},"total":{"kcal":264,"weight":60.32,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":300.88},"item_type":"recipe","recipe_id":1024543,"servings":4}}

 
Sulje