Ladataan... Ladataan...

Pariloitu tai grillattu lohipala, uudet perunat ja kesäkurpitsaa

Valmistusaineet 4:lle
500 g Peruna, uusi, keitetty, suolaa
2 rkl Tilli, tuore
400 g Kesäkurpitsa zucchini
20 g Mustaleima kevyt emmentaljuusto 15 %
1 g Rypsiöljy
600 g Lohifilee
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
0.5 tl Merisuola, vuorisuola
Ohjeet

Pese uudet perunat ja laita ne kypsymään kiehuvaan veteen tillillä maustaen. Leikkaa kesäkurpitsa (kahta väriä jos löytyy) runsaan senttimetrin viipaleiksi. Revi foliosta 4 samankokoista palaa ja taita ne kahtia. Voitele keskikohta rypsiöljyllä. Nosta kesäkurpitsapalat folioille, voitele öljyllä ja rouhaise pinnalle vähän mustapippuria ja lisää kevyt juustoraastetta. Taittele nyyteiksi. Nosta grilliin miedohkoon lämpöön. Grillaa noin 6 minuuttia. Kokeile kypsyys.

Leikkaa n. 600 g:n nahallinen lohifileepala neljään osaan. Sipaise pintaa öljyä etteivät palat tartu kiinni parilaan tai grilliin. Kypsennä mielellään parilapannulla pari minuuttia/puoli. Mausta kypsänä suolaripauksella ja mustapippurirouhaisulla.

Vinkki

Nauti halutessasi lisäksi tilli-kermaviilikastiketta.

Yksi annos sisältää 423 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":199,"alcohol":0,"protein":132,"carbohydrates":92},"weight":{"fat":21.79,"alcohol":0,"protein":32.64,"carbohydrates":22.6,"saturated_fat":4.36,"sugar":0.01,"fibre":2.03,"salt":1.59},"percent_raw":{"fat":0.47024964839545963,"alcohol":0,"protein":0.31302269650978914,"carbohydrates":0.21672765509475117},"percent":{"fat":47,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":22},"total":{"kcal":422,"weight":85.02000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":382.23},"item_type":"recipe","recipe_id":1024657,"servings":4}}

 
Sulje