Ladataan... Ladataan...

Neljän viljan leipäset

Valmistusaineet 6:lle
2 dl rasvatonta maitoa
2 dl neljänviljanhiutaleita
0.25 pss kuivahiivaa
0.5 tl suolaa
1 rkl hunajaa
2 rkl rypsiöljyä
1 dl grahamjauhoja
1.5 dl hiivaleipävehnäjauhoja
Ohjeet

Sekoita reilusti lämpimään maitoon (+42 astetta) hiutaleet, joiden joukkoon kuivahiiva on sekoitettu. Anna hiutaleiden turvota 5 minuuttia. Lisää suola, hunaja, öljy ja jauhot. Sekoita tasaiseksi.

Jaa taikina kuuteen kasaan leivinpaperin päälle pellille. Ripottele kasojen päälle juahoja ja taputtele leipäsiksi (halkaisija n. 10 cm). Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa n. 30 minuuttia.

Paista 250 asteessa uunin keskitasossa 8-10 minuuttia.

Yksi annos sisältää 166 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":50,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":97},"weight":{"fat":5.47,"alcohol":0,"protein":4.76,"carbohydrates":24,"saturated_fat":0.38,"sugar":4.72,"fibre":2.85,"salt":0.32},"percent_raw":{"fat":0.2997898211248784,"alcohol":0,"protein":0.11585442916667045,"carbohydrates":0.5843557497084513},"percent":{"fat":30,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":58},"total":{"kcal":166,"weight":42.50000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":75.23},"item_type":"recipe","recipe_id":4881,"servings":6}}

 
Sulje