Ladataan... Ladataan...

Lihakeitto itämaisittain

Valmistusaineet 4:lle
300 g Mureaa vähärasvaista naudanlihaa
1 rkl öljyä
100 g Tuoreita siitakesieniä
2 kpl salottisipulia
0.25 varsi selleriä
1.5 l liha- tai kasvislientä
0.3 kpl (pieni) pientä savoijinkaalia
1 kpl laakerinlehteä
1 tl timjamia
0.5 tl suolaa
0.5 tl maustepippuria
Ohjeet

Paista suikaloitu liha pannussa kypsäksi. Paloittele sienet, kuoritut sipulit ja selleri annospaloiksi. Suikaloi kaali. Pane kattilaan lihaliemi, lihasuikaleet, paloiteltu sipuli, selleri ja mausteet ja anna kiehua, kunnes selleripalat ovat hieman pehmenneet. Kuori tarvittaessa vaahtoa. Lisää kaalisuikaleet ja pienityt sienet. Anna kiehua hiljalleen pari minuuttia, maista ja nauti heti.

Yksi annos sisältää 290 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":110,"alcohol":0,"protein":123,"carbohydrates":57},"weight":{"fat":12.15,"alcohol":0,"protein":30.63,"carbohydrates":14.32,"saturated_fat":3.78,"sugar":1.27,"fibre":1.59,"salt":4.25},"percent_raw":{"fat":0.37813262891949745,"alcohol":0,"protein":0.42376274038614364,"carbohydrates":0.19810463069435888},"percent":{"fat":38,"alcohol":0,"protein":42,"carbohydrates":20},"total":{"kcal":290,"weight":67.99000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":520.33},"item_type":"recipe","recipe_id":1500,"servings":4}}

 
Sulje