Ladataan... Ladataan...

Lampaankyljykset ja keitetyt perunat

Valmistusaineet 12:lle
12 kpl (keskik.) lampaankyljyksiä
1) Marinadi
2 dl espressoa
2 rkl balsamicoa
1 rkl hunajaa
1 tl suolaa
2) Lisäkkeeksi
24 kpl perunoita
Ohjeet

Marinaadiin voi laittaa 1 tl minttua.

Sekoita marinadiaineet ja laita kyljykset maustumaan viileään vähintään kuudeksi tunniksi.
Kuivaa kyljykset. Ruskista nopeasti kuumalla pannulla kummaltakin puolelta. Levitä kyljykset uunivuokaan.
Kypsennä ennen tarjoilua 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Suolaa kevyesti ennen tarjoilua.

Vinkki: Jos et löydä kyljyksiä, voit käyttää marinadia muuhunkin lampaanlihaan.

Yksi annos sisältää 438 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":227,"alcohol":0,"protein":77,"carbohydrates":134},"weight":{"fat":25.18,"alcohol":0,"protein":19.2,"carbohydrates":33.43,"saturated_fat":9.4,"sugar":2.96,"fibre":2.06,"salt":1.45},"percent_raw":{"fat":0.5184376865902119,"alcohol":0,"protein":0.1756836207823463,"carbohydrates":0.30587869262744183},"percent":{"fat":52,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":31},"total":{"kcal":438,"weight":93.68,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":261.44},"item_type":"recipe","recipe_id":201,"servings":12}}

 
Sulje