Ladataan... Ladataan...

Kevyt kaali-jauhelihakeitto

Valmistusaineet 4:lle
300 g Naudanjauhelihaa, 7 % rasvaa
250 g Lanttua
2 kpl porkkanoita
3 dl Keräkaalia
4 kpl (keskik.) perunoita
1 kpl sipuli
1 tl timjamia
4 dl tomaattimurskaa
1 l vettä
1 tl suolaa
0.5 tl vastajauhettua mustapippuria
Ohjeet

Kuumenna laakea kattila ja kypsennä siinä jauhelihaa noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää kasvikset ja sekä mausteet. Hauduta 5 minuuttia.
Sekoita joukkoon tomaattimurska ja vesi.
Hauduta miedolla lämmöllä 30 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Yksi annos sisältää 221 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":55,"alcohol":0,"protein":72,"carbohydrates":94},"weight":{"fat":5.9,"alcohol":0,"protein":17.18,"carbohydrates":22.48,"saturated_fat":1.28,"sugar":9.21,"fibre":5.45,"salt":1.66},"percent_raw":{"fat":0.2507268776605321,"alcohol":0,"protein":0.3245691186982963,"carbohydrates":0.4247040036411717},"percent":{"fat":25,"alcohol":0,"protein":32,"carbohydrates":42},"total":{"kcal":221,"weight":63.160000000000004,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":625.81},"item_type":"recipe","recipe_id":963,"servings":4}}

 
Sulje