Ladataan... Ladataan...

Juusto-pinaatticannellonit

Valmistusaineet 4:lle
10 kpl lasagnelevyä
2 kpl sipuleita
2 kynsi valkosipulin kynsiä
1 rkl oliivi- tai rypsiöljyä
6 dl Revittyjä pinaatinlehtiä
25 tl Maustamatonta kevyttuorejuustoa
100 g juustoraastetta, 12% rasvaa
Ohjeet

Lisäksi ripaus sambal oelek -maustetta, suolaa ja pippuria sekä raastettua parmesaanijuustoa.

Kuumenna suuressa kattilassa runsaasti vettä ja lisää veden joukkoon muutama pisara öljyä. Lisää lasagnelevyt kiehuvaan veteen ja keitä ne juuri ja juuri kypsiksi, al dente.
Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet ja kuullota ne miedolla lämmöllä öljyssä pehmeiksi. Lisää pinaatti sekä sambal oelek ja hauduta aineita pari minuuttia koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.
Nosta nokare pinaattitäytettä ja tuorejuustoa jokaiselle lasagnelevylle ja kääri levyt rullalle. Pane rullat voideltuun uunivuokaan saumapuoli alaspäin. Ripottele pinnalle parmesaani- ja juustoraastetta ja gratinoi 250 asteessa uunin yläosassa 10 - 15 minuuttia.

Tarjoa herkullisen tomaattikastikkeen ja paistettujen sienten kera.

Yksi annos sisältää 318 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":116,"alcohol":0,"protein":70,"carbohydrates":132},"weight":{"fat":13.06,"alcohol":0,"protein":17.75,"carbohydrates":33.37,"saturated_fat":5.81,"sugar":2.31,"fibre":2.75,"salt":0.58},"percent_raw":{"fat":0.36496835462693245,"alcohol":0,"protein":0.22050210244529606,"carbohydrates":0.41452954292777155},"percent":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":41},"total":{"kcal":319,"weight":75.63000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":216.13},"item_type":"recipe","recipe_id":37918,"servings":4}}

 
Sulje