Ladataan... Ladataan...

Hollandaisekastike

Valmistusaineet 8:lle
4 kpl kananmunan keltuaista
4 rkl vettä
75 tl Voita
1 kpl (keskik.) sitruunan mehu
1 dl sokeria
0.25 tl (jauhettu) valkopippuria
0.25 tl suolaa
Ohjeet

Sulata voi ja anna sen jäähtyä. Vatkaa keltuaiset ja kuuma vesi kuohkeaksi vaahdoksi vesihauteessa. Lisää vaahtoon voisula vähän kerrallaan ja vatkaa huolella. Vatkaa joukkoon myös sitruunamehu ja mausta kastike sokerilla, suolalla ja pippurilla. Tarjoa välittömästi.

Yksi annos sisältää 403 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":350,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":44},"weight":{"fat":39.23,"alcohol":0,"protein":2.19,"carbohydrates":11.07,"saturated_fat":24.48,"sugar":11.02,"fibre":0.29,"salt":0.88},"percent_raw":{"fat":0.8694277324459513,"alcohol":0,"protein":0.021579822097310835,"carbohydrates":0.10899244545673802},"percent":{"fat":87,"alcohol":0,"protein":2,"carbohydrates":11},"total":{"kcal":403,"weight":89.16,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":87.91},"item_type":"recipe","recipe_id":1186,"servings":8}}

 
Sulje