Ladataan... Ladataan...

Hapankaalipiirakka

Valmistusaineet 10:lle
250 g Raejuustoa
200 g Hapankaalia
2 dl kermaviiliä
400 g Ruis-perunataikinaa (1 pkt)
2 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
0.5 tl suolaa
Ohjeet

Taputtele taikina piirakkavuokaan.
Huuhdo ja valuta hapankaali. Kumoa se piirakkapohjalle. Sekoita raejuusto, kermaviili, munat ja mausteet (voit lisätä halutessasi 2 tl yrttisekoitusta). Kaada täytteen päälle. Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Yksi annos sisältää 179 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":90,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":58},"weight":{"fat":9.87,"alcohol":0,"protein":7.75,"carbohydrates":14.34,"saturated_fat":4.66,"sugar":2.46,"fibre":2.62,"salt":1.32},"percent_raw":{"fat":0.5013402409096787,"alcohol":0,"protein":0.17496319415996137,"carbohydrates":0.32369656493036},"percent":{"fat":50,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":32},"total":{"kcal":179,"weight":43.019999999999996,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":116.31},"item_type":"recipe","recipe_id":86,"servings":10}}

 
Sulje