Ladataan... Ladataan...

Broileria linssien, sienten ja kukkakaalin kanssa

Valmistusaineet 4:lle
400 g Kariniemen Kananpojan hunajapaahdettu filee
1 prk Ruoka kevyt & paksu 4 % ruokakerma
200 g Herkkusieni
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tl Paprikajauhe
120 g Vihreät linssit, käyttövalmis
200 g Porkkana
100 g Sipuli
3 tl Rypsiöljy
6 dl Vesi
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tl (rouhittu) Mustapippuri
300 g Kukkakaali
Ohjeet

Laita linssit ensin kypsymään. Kuutioi porkkana ja sipuli pieneksi ja kuullota niitä hetki öljyssä. Lisää huuhdotut linssit kattilaan. Lisää kiehuva vesi. Anna hautua hiljalleen n. 30 minuuttia kannen alla. Lisää vettä tarvittaessa ja sekoita välillä. Tarkista maku ja mausta lopuksi mustapippurilla ja suolaripauksella ja yrteillä esim. timjamialla tai rakuunalla. Leikkaa herkkusienet viipaleiksi. Tai käytä metsäsieniä, kuten tatteja tai kantarelleja tuoreena, pakastettuna tai kuivattuna (n. 50 g, liota). Paista sieniä hetki omassa liemessään pinnoitetussa paistokasarissa. Kaada Becel 7% ruoka sienien joukkoon ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kasariin paprikalla ja suolalla maustetut broilerinfileet ja anna hautua miedolla lämmöllä tiiviin kannen alla 25 -30 minuuttia. Kääntele ja sekoita välillä. Tarkista kastikkeen maku. Kypsennä kukkakaalin lohkot höyryssä tai mikrossa.

Yksi annos sisältää 238 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":82,"alcohol":0,"protein":101,"carbohydrates":55},"weight":{"fat":8.7,"alcohol":0,"protein":24.09,"carbohydrates":13.18,"saturated_fat":1.56,"sugar":6.67,"fibre":6.27,"salt":3.75},"percent_raw":{"fat":0.34445669416780345,"alcohol":0,"protein":0.4236708728095189,"carbohydrates":0.2318724330226777},"percent":{"fat":34,"alcohol":0,"protein":42,"carbohydrates":23},"total":{"kcal":239,"weight":64.22,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":548},"item_type":"recipe","recipe_id":1023536,"servings":4}}

 
Sulje