Ladataan... Ladataan...

Broileria ja kasviksia thaikastikkeessa

Valmistusaineet 4:lle
500 g Kariniemen Kananpojan hunajapaahdettu filee
150 g Suomalainen sipulikuutio
3 dl Light coconut milk
1 rkl Vihreä thai currytahna
0.5 rkl Inkivääritahna
450 g Wok Malaysia kasvissekoitus
200 g Apetit Vihreitä papuja paloina
0.5 tl Ruokasuola
Valmistusohjeet

Leikkaa rintafileet isoiksi tasakokoisiksi paloiksi. Kaada kookosmaito vokkipannuun tai paistokasariin. Kuumenna ja sekoita joukkoon pakastesipulit sekä curry- ja inkivääritahnat. Anna kiehua viitisen minuuttia. Lisää joukkoon broileripalat, kuumenna kiehuvaksi ja lisää parin minuutin kuluttua pakastevihannekset. Keitä miedolla lämmöllä kiehumispisteen alkamisesta noin 8 minuuttia. Tarkista maku. Suolan tilalla voit käyttää thaimaalaista kalakastiketta. Purista joukkoon lopuksi vähän lime- tai sitruunamehua. Nauti lisukkeeksi esim. täysjyväriisiä, täysjyväriisinuudeleita tai kaura+riisiä.

Vinkki

Kasvisvaihtoehto löytyy nimella Soija suikaleita ja kasviksia thaikastikkeessa.

Yksi annos sisältää 243 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":74,"alcohol":0,"protein":113,"carbohydrates":56},"weight":{"fat":7.9,"alcohol":0,"protein":27.2,"carbohydrates":13.6},"percent_raw":{"fat":0.30360860328411815,"alchohol":0,"protein":0.4648129435528187,"carbohydrates":0.2315784531630631,"alcohol":0},"percent":{"fat":30,"alchohol":0,"protein":46,"carbohydrates":23,"alcohol":0},"total":{"kcal":242,"weight":48.7,"percent":100}}}

 
Sulje