Ladataan... Ladataan...

Aurinkokeitto

Valmistusaineet 6:lle
450 g broilerifileetä hunajamarinadissa
125 g sulatejuustoa (esim. koskenlaskija)
500 g peruna-sipulisekoitusta
1 rkl rypsiöljyä
8 dl vettä
1 kpl kanaliemikuutio
1 tl currya
Valmistusohjeet

Ruskista broilerisuikaleet rypsiölyjssä. Kiehauta 8 dl vettä ja lisää pussillinen peruna-sipulisekoitusta. Mausta kanaliemikuutiolla ja curryllä. Lisää paistetut broilerin suikaleet ja sulatejuusto. Keitä kypsäksi.

Vinkki

Homejuustolla maustettu sulatejuusto sopii keittoon hyvin.

Juhlavamman keitosta saa, jos siihen lisää 2 dl kevyttä ruokakermaa.

Yksi annos sisältää 256 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":130,"alcohol":0,"protein":80,"carbohydrates":46},"weight":{"fat":14.6,"alcohol":0,"protein":20.2,"carbohydrates":11.6},"percent":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":18},"total":{"kcal":255,"weight":46.4,"percent":100}}}