Ladataan... Ladataan...

Ananaskakku rypsiöljyyn

Valmistusaineet 12:lle
3 kpl Kananmuna, kuoreton
2 dl Sokeri
2 dl Rypsiöljy
4 dl Vehnäjauho puolikarkea
2 tl Leivinjauhe
2 tl Vaniljasokeri
1 tlk Ananasmurska ananasmehussa
5 g Appelsiininkuori
Ohjeet

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy ja keskenään sekoitetut kuivat ainekset.

Valuta ananasmurska ja kääntele se ja appelsiinin kuoriraaste taikinaan nopeasti.

Kaada taikina voideltuun ja (korppu)jauhotettuun vuokaan (tai silikoniseen vuokaan) ja paista 175 asteisen uunin alatasolla 45-60 minuuttia. Kokeile kypsyys puutikulla.

Anna jäähtyä ennen leikkaamista paloiksi.

Yksi annos sisältää 293 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":150,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":127},"weight":{"fat":16.69,"alcohol":0,"protein":4.05,"carbohydrates":31.87,"saturated_fat":1.27,"sugar":16.26,"fibre":0.77,"salt":0.29},"percent_raw":{"fat":0.5110031710889152,"alcohol":0,"protein":0.0551903381700309,"carbohydrates":0.43380649074105393},"percent":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":43},"total":{"kcal":293,"weight":71.2,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":78.21},"item_type":"recipe","recipe_id":1024947,"servings":12}}

 
Sulje