Ladataan... Ladataan...

Porkkana-juustokeitto

Valmistusaineet 4:lle
8 kpl Porkkana, iso
2 kpl (keskik.) Peruna, kuorittu, keitetty, keitinvedessä suolaa
1 kpl Kasvisliemikuutio
4 dl Vesi
2.5 dl Ruokakerma, maustettu, 3 juustoa, valio
2 kpl Punasipuli
1 rkl Oliiviöljy
Ohjeet

Keitä kuoritut, paloitellut porkkanat ja perunat kasvisliemessä kypsiksi. Soseuta. Lisää (Kippari)ruokakerma ja kiehauta. Paista sipulirenkaat oliiviöljyssä rapeiksi ja koristele niillä keitto.

Vinkki

Myös rapeaksi paistettu pekoni sopii keiton lisukkeeksi.

Yksi annos sisältää 178 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":97,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":65},"weight":{"fat":10.36,"alcohol":0,"protein":3.94,"carbohydrates":15.72,"saturated_fat":4.42,"sugar":9.71,"fibre":4.05,"salt":2},"percent_raw":{"fat":0.5424115909983562,"alcohol":0,"protein":0.09173297644851112,"carbohydrates":0.3658554325531327},"percent":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":37},"total":{"kcal":179,"weight":50.199999999999996,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":356.13},"item_type":"recipe","recipe_id":170041,"servings":4}}

 
Sulje