Ladataan... Ladataan...

vihannesmakaronilaatikko pikkusiskolla

Valmistusaineet 6:lle
400 g Jauheliha, naudan, 17% rasvaa
4 dl Täysjyväpasta/-makaroni, fusilli, myllyn paras, raakapaino, ravintokuitua 8,2 g/100 g
150 g Parsakaali, brokkoli
150 g Maissi, jyvät, pakaste
150 g Herne
1 prk Valio. ruokakerma. rasvaa 15 %. laktoositon
3 dl Rasvaton maito, Valio Plus
40 g Tuorejuusto, Pikkusisko, Viola, Valio, rasvaa 44%
175 g Emmental-juustoraaste, kevyt, ingman
3 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
2 tl Merisuola
Ohjeet

Keitä makaronit kypsiksi. Ruskista jauheliha. Keitä parsakaali, maissi ja herneet. Sekoita makaronit, jauheliha ja vihannekset keskenään ja mausta merisuolalla.
sekoita ruokakerma, maito, kananmuna ja juustot. Kaada seos makaroni.jauhlina-vihannesseoksen päälle.
Paista uunissa 175 asteessa n. tunti.

Yksi annos sisältää 562 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":259,"alcohol":0,"protein":153,"carbohydrates":150},"weight":{"fat":28.21,"alcohol":0,"protein":37.4,"carbohydrates":36.75,"saturated_fat":12.97,"sugar":7.95,"fibre":5.33,"salt":2.34},"percent_raw":{"fat":0.46119086186733504,"alcohol":0,"protein":0.27175412775063623,"carbohydrates":0.26705501038202867},"percent":{"fat":46,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":27},"total":{"kcal":562,"weight":130.95000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":327.08},"item_type":"recipe","recipe_id":634346,"servings":6}}

 
Sulje