Ladataan... Ladataan...

Yrttisiikaa ja perunoita

Valmistusaineet 4:lle
600 g Siikafileitä
4 tl margariinia
1 kpl (keskik.) sitruunan mehu
0.5 tl sitruunapippuria
1 dl persiljasilppua
1 dl (silputtu) tillisilppua
2 kpl (iso) tomaattia
1 dl kuivaa valkoviiniä
Lisäksi
8 kpl perunoita
Ohjeet

Lisäksi tarvitset koristeeksi kirveliä ja paistamiseen neljä palaa foliota.
Pane fileet rasvalla kevyesti voideltujen foliopalojen päälle. Mausta kalat sitruunamehulla, sitruunapippurilla ja tuoreilla sulputuilla yrteillä. Viipaloi tomaatit ja asettele kalojen päälle. Pane päälle margariininokareita ja lorauta sekaan valkoviiniä.
Sulje nyytit huolellisesti ja nosta kypsymään grilliin tai uuniin grillivastuksen alle. Koristele kypsät kalafileet kirvelillä.

Vinkki

Voit korvata valkoviinin sitruunalla maustetulla vedellä.

Yksi annos sisältää 316 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":80,"alcohol":16,"protein":118,"carbohydrates":102},"weight":{"fat":8.74,"alcohol":2.28,"protein":28.98,"carbohydrates":25,"saturated_fat":2.04,"sugar":4.21,"fibre":3.38,"salt":0.16},"percent_raw":{"fat":0.25324378516316537,"alcohol":0.051295058666633704,"protein":0.373392608539555,"carbohydrates":0.322068547630646},"percent":{"fat":25,"alcohol":5,"protein":37,"carbohydrates":32},"total":{"kcal":317,"weight":74.78999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":441.63},"item_type":"recipe","recipe_id":866,"servings":4}}

 
Sulje