Ladataan... Ladataan...

Yrttimarinoidut vihreät linssit

Valmistusaineet 4:lle
150 g Linssi vihreä/ruskea
50 g Punasipuli
1 kynsi Valkosipuli
4 tl Rypsiöljy kylmäpuristettu
2 tl Viinietikka
0.3 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
6 rkl (silputtu) Persilja, tuore
Ohjeet

Huuhdo linssit ja liota niitä n. 1 tunti. Kuumenna uusi vesi ja lisää valutetut linssit ja keitä 20-30 min.

Sekoita pilkotut sipulit, öljy, viinietikka, suola ja mustapippuri ja kaada se kuumien linssien sekaan. Sekoita ja anna marinoitua ainakin puoli tuntia. Lisää tuoretta persiljaa.

Vinkki

Tarjoa lisäkkeenä tai sekoita vihersalaatin joukkoon.

Yksi annos sisältää 157 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":45,"alcohol":0,"protein":38,"carbohydrates":74},"weight":{"fat":4.91,"alcohol":0,"protein":9.44,"carbohydrates":18.16,"saturated_fat":0.36,"sugar":1.09,"fibre":3.8,"salt":0.48},"percent_raw":{"fat":0.2856986872544153,"alcohol":0,"protein":0.24426097420400658,"carbohydrates":0.4700403385415783},"percent":{"fat":29,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":47},"total":{"kcal":157,"weight":38.239999999999995,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":61.48},"item_type":"recipe","recipe_id":1024547,"servings":4}}

 
Sulje