Ladataan... Ladataan...

Yrttijuusto

Valmistusaineet 8:lle
600 g Kutunjuustoa
Marinadi
1 dl rypsiöljyä
3 rkl sitruunamehua
8 kynsi valkosipulin kynsiä
1 dl silputtua ruohosipulia
0.75 dl silputtua timjamia
0.25 tl (jauhettu) rouhittua valkopippuria
Ohjeet

Kuutioi kutunjuusto. Tee marinadi. Lisää öljyn joukkoon sitruunamehu, hienonnetut valkosipulinkynnet, ruohosipuli ja timjami. Mausta liemi valkopippurilla ja tarvittaessa ripauksella suolaa. Kaada seos juustokuutioiden päälle ja anna marinoitua muutama tunti.

Yksi annos sisältää 347 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":295,"alcohol":0,"protein":37,"carbohydrates":15},"weight":{"fat":33.1,"alcohol":0,"protein":9.41,"carbohydrates":3.72,"saturated_fat":15.87,"sugar":2.86,"fibre":0.46,"salt":1.13},"percent_raw":{"fat":0.8501743433258065,"alcohol":0,"protein":0.10739227170141767,"carbohydrates":0.04243338497277585},"percent":{"fat":85,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":4},"total":{"kcal":348,"weight":66.55,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":98},"item_type":"recipe","recipe_id":10247,"servings":8}}

 
Sulje