Ladataan... Ladataan...

Vähärasvainen vaniljakakku

Valmistusaineet 12:lle
2 kpl Kananmuna, kuoreton
2 dl Rasvaton maito
100 g Pehmeä rahka, sokeroimaton, vanilja
1.5 dl Sokeri
1 tl Vaniljasokeri
2 tl Leivinjauhe
4 dl Vehnäjauho puolikarkea
Ohjeet

Sekoita keskenään (vispilällä) munat, maito ja vaniljarahka.

Sekoita keskenään sokerit, leivinjauhe ja vehnäjauhot.

Kääntele molemmat seokset keskenään, varo sekoittamasta taikinaa liikaa.

Kaada voideltuun ja jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteisen uunin alatasolla noin tunnin ajan.

Yksi annos sisältää 142 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":11,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":112},"weight":{"fat":1.22,"alcohol":0,"protein":4.7,"carbohydrates":27.53,"saturated_fat":0.32,"sugar":11.94,"fibre":0.77,"salt":0.3},"percent_raw":{"fat":0.07846497817451667,"alcohol":0,"protein":0.13439396000374565,"carbohydrates":0.7871410618217376},"percent":{"fat":8,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":79},"total":{"kcal":142,"weight":46.78,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":67.65},"item_type":"recipe","recipe_id":1024949,"servings":12}}

 
Sulje