Ladataan... Ladataan...

Vuohenjuustotäytteiset paprikat

Valmistusaineet 2:lle
1 kpl paprika punainen
5 rkl Rosmariininlehtiä
1 rkl oliiviöljyä
1 kpl pieni tomaatti
100 g Pehmeää vuohenjuustoa
0.5 tl suolaa
1 tl mustapippuria rouheena
Valmistusohjeet

Resepti onnistuu rosmariininlehtien sijaan myös timjaminlehdillä.

Halkaise paprika pitkittäin. Kuutioi tomaatti ja poista sen kanta. Ripottele rosmariinin- ja tinjaminlehtiä kuutioiden sekaan ja valuta joukkoon oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Täytä paprikat seoksella. Laita päälle pala vuohenjuustoa. Kypsennä 180-asteisessa uunissa 15-20 min eli kunnes paprika on pehmentynyt. Tarjoile lämpimänä.

Yksi annos sisältää 244 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":164,"alcohol":0,"protein":42,"carbohydrates":38},"weight":{"fat":18.6,"alcohol":0,"protein":10.7,"carbohydrates":9.8},"percent":{"fat":67,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":16},"total":{"kcal":245,"weight":39.1,"percent":100}}}