Ladataan... Ladataan...

Vuohenjuustokeitto

Valmistusaineet 4:lle
0.5 kpl sipulia
0.5 rkl ruokaöljyä
1 kynsi valkosipulinkynsi
800 g tomaattimurskaa
3 dl vettä
1 kpl kanaliemikuutio
1 tl oreganoa
100 g pehmeää vuohenjuustoa
Ohjeet

Kuori ja kuutioi sipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä sipulia. Purista tai raasta kattilaan valkosipulinkynsi. Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio ja mausteet. Anna kiehua viisi minuuttia. Sekoita vuohenjuusto keittoon, kuumenna ja tarjoile.

Yksi annos sisältää 155 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":78,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":50},"weight":{"fat":8.15,"alcohol":0,"protein":6.29,"carbohydrates":11.82,"saturated_fat":4.2,"sugar":11.09,"fibre":4.18,"salt":1.75},"percent_raw":{"fat":0.5031234390324224,"alcohol":0,"protein":0.1725461752489795,"carbohydrates":0.32433038571859807},"percent":{"fat":50,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":32},"total":{"kcal":155,"weight":47.48,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":312.69},"item_type":"recipe","recipe_id":283327,"servings":4}}

 
Sulje