Ladataan... Ladataan...

Vuohenjuustoiset kalarullat ja pastaa

Valmistusaineet 4:lle
8 kpl ahvenfileitä
8 kpl graavilohisiivuja
25 viipale Viipaloitua vuohenjuustoa
1 dl tuoretta silputtua tilliä
1) Leivitys
1 dl ruisjauhoja
2 tl kuivattua tilliä
0.5 tl suolaa
0.5 tl sitruunapippuria
1 rkl ruokaöljyä
2) päälle
80 g Sinihomejuustoa
3) lisäkkeeksi
200 g Pastaa
Valmistusohjeet

Levitä ahvenfileet leikkuulaudalle ja aseta päälle saman kokoiset siivut graavilohta. Ripottele päälle reilusti silputtua tilliä. Aseta päällimmäiseksi viipale vuohenjuustoa, kääri rullalle ja sulje coctail-tikulla.
Sekoita keskenään jauhot, kuivattu tilli, suola ja sitruunapippuri. Kieritä rullat leivitysseoksessa ja paista paistinpannulla öljyssä kauniin värisiksi. Aseta rullat uunivuokaan pystyasentoon. Lisää pieni nokare homejuustoa jokaiselle rullalle. Paista 175-asteisen uunin keskiosassa noin 20 minuuttia.
Tarjoa keitetyn pastan kera.

Vinkki

Tarjoa arkena kalarullien kanssa pastaa ja esimerkiksi pinaattikastiketta. Juhlava annos syntyy, kun vaihdat lisukkeeksi tilliperunat, parsan ja hollandaise-kastikkeen.

Yksi annos sisältää 738 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":289,"alcohol":0,"protein":281,"carbohydrates":168},"weight":{"fat":31.9,"alcohol":0,"protein":69.9,"carbohydrates":41.7},"percent":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":38,"carbohydrates":23},"total":{"kcal":738,"weight":143.5,"percent":100}}}