Ladataan... Ladataan...

Vuohenjuusto-kanapasta

Valmistusaineet 4:lle
0.5 kpl keltasipulia
2 kpl valkosipulinkynttä
1 rkl rypsiöljyä paistamiseen
400 g Maustamattomia broilerin fileesuikaleita
0.5 dl vettä
25 rkl Vuohenjuustoa
0.5 dl vettä
0.5 tl jauhettua muskottipähkinää
1 dl suikaloituja aurinkokuivattuja tomaatteja
Lisäksi
400 g Kuviopastaa (esim. fusilli tai penne)
Valmistusohjeet

Lisäksi tarvitset maun mukaan valkopippuria ja muskottipähkinää vuohenjuustakastikkeen maustamiseen sekä tarjoiluun mustapippuria ja tuoretta parmesaanijuustoa.

Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet ja silppua ne hienoksi. Kuumenna öljy pannussa ja kuullota sipuleita muutaman minuutin ajan, mutta älä ruskista. Siirrä sipuliseos lautaselle odottamaan.
Lisää pannuun tarvittaessa pieni tilkka öljyä ja ruskista broilerisuikaleita noin 5 minuuttia. Lisää pannuun puoli desiä vettä ja aiemmin kuullottamasi sipulit. Hauduta seosta kannen alla noin 10 minuuttia.
Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Pasta saa jäädä napakaksi. Valuta pasta siivilässä ja lisää siihen tilkka öljyä, jotteivät pasta klimppiinny.
Poista vuohenjuustosta kovat kannat. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja murenna vuohenjuusto veteen koko ajan sekoittaen. Mausta seos muskottipähkinällä ja valkopippurilla. Lisää kattilaan aikaisemmin kypsentämäsi sipulit ja broilerisuikaleet.
Yhdistä vuohenjuusto-broileriseos ja pasta. Lisää suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit. Viimeistele annokset vastarouhitulla mustapippurilla ja parmesaanilastuilla.

Yksi annos sisältää 776 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":279,"alcohol":0,"protein":201,"carbohydrates":296},"weight":{"fat":30.8,"alcohol":0,"protein":50,"carbohydrates":73.5},"percent":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":38},"total":{"kcal":776,"weight":154.3,"percent":100}}}