Ladataan... Ladataan...

Vokattu broileri ja riisiä

Valmistusaineet 2:lle
400 g broilerinrintaa suikaleina
2 rkl oliiviöljyä
1 kpl fenkoli silputtuna
2 kpl paprikoita silputtuina
1 kpl sipuli silputtuna
1 kpl kevätsipuli silputtuna
10 kpl herkkusieniä viipaleina
5 dl parsakaalin kukintoja
2 rkl tuoretta silputtua basilikaa
Lisäksi
3 dl keitettyä riisiä
Marinadi
1 dl kanalientä
2 rkl soijakastiketta
1 kpl valkosipulin kynsi murskattuna
1 rkl raastettua inkivääriä
0.25 tl pippuria
Valmistusohjeet

Sekoita marinadi kulhossa tai muovipussissa (jonka voi sulkea solmulla) ja pane broileri marinadiin. Muista, että tuore inkivääri on vahvaa, joten käytä sitä oman makusi mukaan. Anna lihan marinoitua yön yli.

Kypsennä marinoitu liha pienessä öljymäärässä kuumassa vokissa tai paistinpannulla käännellen paloja usein. Ota liha pannulta ja pidä se lämpimänä. Kuullota kasviksia jäljellä olevassa öljyssä muutama minuutti koko ajan käännellen, jotta ne eivät ruskistuisi. Pane liha takaisin pannulle, lisää vähän marinadia ja kuumenna seoitellen. Ripottele basilikasilppu pinnalle ja tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Yksi annos sisältää 625 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":171,"alcohol":0,"protein":245,"carbohydrates":209},"weight":{"fat":18.9,"alcohol":0,"protein":61,"carbohydrates":52},"percent":{"fat":27,"alcohol":0,"protein":39,"carbohydrates":33},"total":{"kcal":626,"weight":131.9,"percent":100}}}