Ladataan... Ladataan...

Viinirypälesalaatti

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl tammenlehväsalaattia (1 ruukku/4 annosta)
100 g Vihreitä viinirypäleitä
100 g Tummia viinirypäleitä
1 kpl päärynä
5 rkl Saksanpähkinöitä
4 rkl omenaviinietikkaa
Valmistusohjeet

Revi salaatinlehdet paloiksi. Halkaise viinirypäleet ja poista tarvittaessa siemenet.
Kuori ja paloittele päärynä. Rouhi halutessasi saksanpähkinät.
Laita kaikki aineet kulhoon ja sekoita.
Lisää omenaviinietikka valmiin salaatin päälle ennen tarjoilua.

Yksi annos sisältää 134 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":73,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":50},"weight":{"fat":7.6,"alcohol":0,"protein":2.5,"carbohydrates":11.8},"percent":{"fat":55,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":38},"total":{"kcal":134,"weight":21.9,"percent":100}}}