Ladataan... Ladataan...

Viinirypälesalaatti ja vaniljakastiketta

Valmistusaineet 4:lle
300 g viinirypäleitä
200 g tuoreita vadelmia
3 rkl hunajaa
2 rkl vettä
2 rkl kaneli
1 rkl raastettua sitruunankuorta
0.5 dl puristettua sitruunamehua
1 prk (1prk/2,5dl) vaniljakastiketta (rasvaa 9%)
1 tl kardemummaa
Valmistusohjeet

Perkaa ja huuhtele viinirypäleet ja puhdista vadelmat. Sekoita keskenään hunaja, vesi, kaneli ja limetin mehu ja kuori. Kuumenna seosta mikroaaltouunissa 30–60 sekuntia.

Sekoita kastike viinirypäleiden ja vadelmien joukkoon. Mausta vaniljakastike kardemummalla. Lusikoi salaatti annoskulhoihin ja koristele vaniljakastikkeella.

Yksi annos sisältää 238 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":59,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":161},"weight":{"fat":6.5,"alcohol":0,"protein":4.5,"carbohydrates":39.5},"percent":{"fat":25,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":68},"total":{"kcal":239,"weight":50.5,"percent":100}}}