Ladataan... Ladataan...

Vihreitä papuja, päärynää ja parmankinkkua

Valmistusaineet 4:lle
300 g vihreitä pitkiä papuja
1 kpl päärynä
80 g parmankinkkua
2 rkl pinjansiemeniä
1 ruukku ruukku lehtisalaattia
Reseptin osa 2
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijonsinappia
1 tl sokeria
2 rkl sitruunamehua
0.25 tl suolaa
0.25 tl mustapippurirouhetta
Valmistusohjeet

Puhdista pavut ja keitä ne napakan kypsiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä. Viipaloi päärynä ja revi lehtisalaatti paloiksi. Asettele kinkku ja kasvikset lautaselle. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada kastike salaatin päälle. Viimeistele pinjansiemenillä. Saat salaattiin ripauksen luksusta, kun paahdat siemenet kuumalla paistinpannulla ilman rasvaa.

Yksi annos sisältää 231 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":163,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":37},"weight":{"fat":18.2,"alcohol":0,"protein":7.9,"carbohydrates":9.2},"percent":{"fat":71,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":16},"total":{"kcal":231,"weight":35.3,"percent":100}}}