Ladataan... Ladataan...

Vihannes-linssipataa ja riisiä

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl sipulia
175 g Kukkakaalia
1 kpl (keskik.) kesäkurpitsa
1 kpl (keskik.) punainen paprika
2 tl margariinia
0.5 rkl curry-tahnaa
0.5 tl suolaa
1 dl punaisia linssejä
2.5 dl vettä
2 dl pakasteherneitä
Lisäksi
4 dl keitettyä riisiä
Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Viipaloi kesäkurpitsa. Halkaise paprika, poista siitä siemenet ja kuutioi hedelmäliha. Kypsennä kasviksia kattilassa rasvassa sekoittaen, lisää loppuvaiheessa curry-tahna. Lisää sen jälkeen suola, linssit ja vesi ja keitä noin 10 minuuttia. Sekoita joukkoon herneet, kun puolet keittoajasta on kulunut. Kypsennä vielä noin viisi minuuttia. Tarkista maku. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä.

Yksi annos sisältää 244 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":26,"alcohol":0,"protein":44,"carbohydrates":174},"weight":{"fat":2.79,"alcohol":0,"protein":10.52,"carbohydrates":41.93,"saturated_fat":0.63,"sugar":6.34,"fibre":6.4,"salt":0.8},"percent_raw":{"fat":0.10702895106575276,"alcohol":0,"protein":0.17908500182999024,"carbohydrates":0.7138860471042571},"percent":{"fat":11,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":71},"total":{"kcal":243,"weight":69.41,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":406.28},"item_type":"recipe","recipe_id":18885,"servings":4}}

 
Sulje