Ladataan... Ladataan...

Vesimeloni-fetasalaatti

Valmistusaineet 1:lle
0.25 kpl punasipulia
1 kpl limettiä
200 g Vesimelonia
30 g Fetajuustoa
1 rkl oliiviöljyä
0.5 dl kivettömiä mustia oliiveja (n.8 kpl)
0.5 tl mustapippuria
Ohjeet

Tarvitset myös persiljaa ja tuoretta minttua.

Kuori sipuli ja leikkaa se hyvin ohuiksi renkaiksi. Purista limeteistä mehu ja kaada se sipulin päälle.
Leikkaa vesimeloni reiluiksi (2,5 x 2,5 cm) kuutioiksi. Kuutio myös feta. Leikkaa persilja ja minttu karkeaksi silpuksi.
Sekoita kaikki ainekset yhteen, mutta älä rajuin ottein, jotta meloninpalat ja feta eivät mene mössöksi.. Mausta pippurilla.

Yksi annos sisältää 335 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":196,"alcohol":0,"protein":32,"carbohydrates":107},"weight":{"fat":22.79,"alcohol":0,"protein":8.41,"carbohydrates":28.08,"saturated_fat":6.34,"sugar":17.09,"fibre":6.24,"salt":1.08},"percent_raw":{"fat":0.5841878331005735,"alcohol":0,"protein":0.09581465814890422,"carbohydrates":0.31999750875052235},"percent":{"fat":58,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":32},"total":{"kcal":336,"weight":90.03,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":383.75},"item_type":"recipe","recipe_id":956,"servings":1}}

 
Sulje