Ladataan... Ladataan...

Venäläinen kaalikeitto

Valmistusaineet 10:lle
15 dl Vesi
3 kpl Lihaliemikuutio
600 g Valkokaali, keräkaali
400 g Hapankaali
1 tlk Tomaattimurska
2 rkl Tomaattisose, tomaattipyree
1 kpl Sipuli
500 g Jauheliha, sika-nauta
1 rkl Rypsiöljy
2 kpl Laakerinlehti
300 g Lanttu
3 kpl (iso) Porkkana, iso
1 rkl (silputtu) Persilja, hienoksi silputtu, tuore
1 tl Merisuola
1 tl (rouhittu) Mustapippurirouhe
Lisäksi
1 prk Smetana, n. 40% rasvaa
Ohjeet

pilko, keitä,tarjoile smetanan kanssa

Yksi annos sisältää 237 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":147,"alcohol":0,"protein":47,"carbohydrates":43},"weight":{"fat":15.99,"alcohol":0,"protein":11.49,"carbohydrates":10.49,"saturated_fat":6.56,"sugar":8.88,"fibre":4.44,"salt":2.66},"percent_raw":{"fat":0.6208007947831873,"alcohol":0,"protein":0.19822946466130037,"carbohydrates":0.18096974055551235},"percent":{"fat":62,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":18},"total":{"kcal":237,"weight":60.510000000000005,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":426.31},"item_type":"recipe","recipe_id":188368,"servings":10}}

 
Sulje