Ladataan... Ladataan...

Vanhanajan kääretorttu

Valmistusaineet 12:lle
4 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
1.5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
0.5 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Reseptin osa 2
2 dl omenahilloa
1.5 dl puolukoita
Valmistusohjeet

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään, ja lisää ne siivilän läpi varovasti sekoittaen munavaahtoon.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä taikina tasaiseksi. Paista uunissa 5–7 minuuttia.

Ota puhdas leivinpaperi, ja ripottele sille sokeria. Kumoa kypsä torttulevy sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

Levitä hillo torttulevylle. Ripottele päälle puolukat. Kääri torttu rullalle. Rullaaminen onnistuu paremmin, kun levy on vielä lämmin. Sauma saa jäädä alle.

Yksi annos sisältää 133 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":15,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":107},"weight":{"fat":1.6,"alcohol":0,"protein":2.8,"carbohydrates":26.4},"percent_raw":{"fat":0.11053248681456039,"alchohol":0,"protein":0.08414801370078366,"carbohydrates":0.8053194994846559,"alcohol":0},"percent":{"fat":11,"alchohol":0,"protein":8,"carbohydrates":81,"alcohol":0},"total":{"kcal":133,"weight":30.799999999999997,"percent":100}}}

 
Sulje