Ladataan... Ladataan...

Valkosipulisilakat

Valmistusaineet 10:lle
30 kpl Silakkafileitä
Etikkaliemi
1 dl etikkaa
2 dl vettä
1 rkl mineraalisuolaa
Maustekastike
1 dl öljyä
1 dl sinappia
1 dl sokeria
0.5 dl valkoviinietikkaa
2 tl mineraalisuolaa
1 rkl kokonaisia valkopippureita
4 kynsi murskattuja valkosipulinkynsiä
1 dl (silputtu) hienonnettua tilliä
Ohjeet

Pane silakkafileet kulhoon Sekoita etikkaliemi ja kaada päälle. Pidä jääkaapissa 4-6 tuntia. Valuta fileet ja kuivaa hyvin. Kääri rullalle ja lado tölkkiin. Sekoita maustekastike ja kaada päälle. Anna maustua jääkaapissa 1-2 vrk.

Yksi annos sisältää 221 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":136,"alcohol":0,"protein":42,"carbohydrates":43},"weight":{"fat":15.02,"alcohol":0,"protein":10.31,"carbohydrates":10.77,"saturated_fat":2.26,"sugar":10.07,"fibre":0.4,"salt":2.09},"percent_raw":{"fat":0.6158384299585453,"alcohol":0,"protein":0.18792825202798388,"carbohydrates":0.19623331801347085},"percent":{"fat":62,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":20},"total":{"kcal":221,"weight":50.91999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":129.93},"item_type":"recipe","recipe_id":41982,"servings":10}}

 
Sulje