Ladataan... Ladataan...

Valkosipulilastut

Valmistusaineet 4:lle
1 dl öljyä
4 kynsi valkosipulinkynsiä
0.5 dl tuoretta, silputtua persiljaa
4 viipale (pieni) vaaleita paahtoleipäviipaleita
Valmistusohjeet

Pane laakeaan reunalliseen astiaan öljy, murskatut valkosipulinkynnet ja silputtu persilja. Painele paahtoleivät yksitellen öljyseokseen ja paahda molemmin puolin rapeiksi esimerkiksi leipägrillissä. Viipaloi leivät ja tarjoa heti.

Yksi annos sisältää 250 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":207,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":37},"weight":{"fat":23.3,"alcohol":0,"protein":1.6,"carbohydrates":9.3},"percent_raw":{"fat":0.8276606897724621,"alchohol":0,"protein":0.025899974952429287,"carbohydrates":0.1464393352751086,"alcohol":0},"percent":{"fat":83,"alchohol":0,"protein":3,"carbohydrates":15,"alcohol":0},"total":{"kcal":250,"weight":34.2,"percent":100}}}

 
Sulje