Ladataan... Ladataan...

Uunissa kypsennettyä lohta

Valmistusaineet 4:lle
500 g Kirjolohifilee
1 tl Merisuola, vuorisuola
0.5 tl (rouhittu) Mustapippuri
3 rkl Tilli, tuore
300 g Purjosipuli
2 dl Kalaliemi laimennettu
Ohjeet

Leikkaa filee neljään osaan (tai jätä kokonaiseksi) ja nosta ne sopivan kokoiseen uunivuokaan. Mausta suolalla, pippurilla ja silputulla tillillä tai persiljalla. Voit käyttää myös kuivattuja mausteita. Huuhdo halkaistu purjo hyvin ja silppua se. Levitä silppu kalan päälle ja ympärille. Kaada vuokaan pari desiä kalalientä ja kypsennä uunissa 180 asteessa 20-30 minuuttia.

Vinkki

Nauti lisäkkeeksi keitettyjä perunoita ja kasviksia haudutusliemen kera.

Yksi annos sisältää 208 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":110,"alcohol":0,"protein":90,"carbohydrates":8},"weight":{"fat":12.27,"alcohol":0,"protein":22.44,"carbohydrates":2.11,"saturated_fat":2.38,"sugar":1.81,"fibre":1.71,"salt":1.91},"percent_raw":{"fat":0.5293601619338552,"alcohol":0,"protein":0.4302286074802534,"carbohydrates":0.040411230585891425},"percent":{"fat":53,"alcohol":0,"protein":43,"carbohydrates":4},"total":{"kcal":208,"weight":44.63,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":253.4},"item_type":"recipe","recipe_id":1023693,"servings":4}}

 
Sulje