Ladataan... Ladataan...

Uunilenkki, omenahöystöä ja perunamuusia

Valmistusaineet 4:lle
500 g Lenkkimakkaraa
0.5 dl tomaattiketsuppia
0.5 dl sinappia
1 tlk ananasviipaleita sokeriliemessä
100 g Kermajuustoa
1 tl kuminaa
Höystö:
3 kpl omenaa
3 kpl sipulia
1 rkl ruokaöljyä
1 dl vettä
0.25 tl sitruunapippuria
0.5 tl karria
0.5 tl suolaa
Lisäkkeeksi
4 dl perunasosetta
Ohjeet

Kermajuustona voit käyttää esim. Kestiä.

Leikkaa lenkkiin viiltoja. Mausta viillot sinapilla ja ketsupilla sekä työnnä niihin ananas- ja juustoviipaleita. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Lohko sipulit ja omenat ja kääntele niitä hetki öljyssä padassa. Lisää vesi ja mausteet. Hauduta kannen alla 10–15 minuuttia, eli kunnes lenkki on valmis. Kaada omena-sipuliseos uunimakkaran keskelle. Tarjoa perunasoseen kera.

Yksi annos sisältää 569 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":307,"alcohol":0,"protein":84,"carbohydrates":178},"weight":{"fat":34.43,"alcohol":0,"protein":21.21,"carbohydrates":44.95,"saturated_fat":14.58,"sugar":24.58,"fibre":4.9,"salt":4.54},"percent_raw":{"fat":0.5393642887819508,"alcohol":0,"protein":0.14766152772485122,"carbohydrates":0.31297418349319794},"percent":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":31},"total":{"kcal":569,"weight":149.19,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":520.09},"item_type":"recipe","recipe_id":1198,"servings":4}}

 
Sulje