Ladataan... Ladataan...

Tulinen kookos-currykalkkuna

Valmistusaineet 4:lle
465 g kalkkunafileetä
0.25 dl tomaattipyreetä
1 dl sokeria
1 tl suolaa
1 dl kookosmaitoa
1 dl kookoskermaa
1 kpl punainen chilipippuri
4 kynsi valkosipulin kynttä
2 kpl sipulia
4 tl oliiviöljyä
2 rkl limen tai sitruunan mehua
Valmistusohjeet

Lisäksi: intialaista maustesekoitusta, chiliä, currya ja jeeraa makusi mukaan.

Kuullota pannulla mausteet sekä sipulit ja chilipalko. Lisää paloitellut kalkkunafileet ja paista noin 5 minuuttia.
Lisää kookoskerma-maito ja tomaattipyree. Purista yksi lime sekaan, tai lisää pari ruokalusikallista sitruunamehua. Hauduta 25-30 min miedolla lämmöllä. Lisää ennen tarjoilua hienonnettua korianteria pinnalle.
Tarjoile vaikkapa riisin kanssa.

Vinkki

Mikäli haluat padasta tulisemman, lisää toinen chilipalko.

Yksi annos sisältää 355 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":149,"alcohol":0,"protein":102,"carbohydrates":104},"weight":{"fat":16.5,"alcohol":0,"protein":25.4,"carbohydrates":26},"percent_raw":{"fat":0.419838365764136,"alchohol":0,"protein":0.2865924302569581,"carbohydrates":0.293569203978906,"alcohol":0},"percent":{"fat":42,"alchohol":0,"protein":29,"carbohydrates":29,"alcohol":0},"total":{"kcal":355,"weight":67.9,"percent":100}}}

 
Sulje