Ladataan... Ladataan...

Tulinen kiinankaali-mansikkasalaatti ja paistettua ankanrintaa

Valmistusaineet 3:lle
300 g Ankanrinta
1 tl Rypsiöljy
0.5 rkl Voi
1 tl Ruokasuola
0.5 tl Mustapippuri
0.5 tl Yrttimauste
100 g Kiinankaali
1 pussi Salaattisekoitus
110 g Vau miten TULINEN -Silmusalaatti (Retiisin, apilan ja sinimailasen versoja
1 kynsi Valkosipuli
1 kpl Chili, tuore
1 kpl Lime
1.5 tl Sokeri
1 tl (raastettu) Inkivääri, raastettu
150 g Hunajameloni, kuorittu
200 g Mansikka
0.5 rkl Seesaminsiemen
Valmistusohjeet

Paista ensin ankanrinta: Leikkaa viillot nahkapuolelle ja ruskista nopeasti öljy-voiseoksessa, ensin nahkapuolelta, sitten joka puolelta. Mausta suolalla, pippurilla ja haluamillasi yrteillä ym. mausteilla. Siirrä vuoassa uuniin 200 asteeseen noin 10 minuutiksi. Kääri folioon vetäytymään. Paista pannuun jääneessä rasvassa rapeita paloja salaatin pinnalle tai tarjoa uunista otettuna, roseisena.

Hienonna kiinankaali ja muut salaatit kulhoon.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi joukkoon. Hienonna myös (siemenetön) chilipalko joukkoon. Lisää limetin mehu, sokeri, raastettu, tuore inkivääri sekä seesaminsiemenet.

Ota meloniraudalla palloja joukkoon. Perkaa ja puolita mansikat sekaan.

Kääntele kaikki ainekset varovasti keskenään. Jaa seos lautasille.

Tarjoa ankanrintaviipaleet salaatin päällä.

Yksi annos sisältää 372 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":72,"alcohol":0,"protein":191,"carbohydrates":109},"weight":{"fat":5.2,"alcohol":0,"protein":30.9,"carbohydrates":17.6},"percent_raw":{"fat":0.1940273386767269,"alchohol":0,"protein":0.5134720085685799,"carbohydrates":0.29250065275469317,"alcohol":0},"percent":{"fat":19,"alchohol":0,"protein":51,"carbohydrates":29,"alcohol":0},"total":{"kcal":373,"weight":53.7,"percent":100}}}

 
Sulje