Ladataan... Ladataan...

Tonnikalavuoka

Valmistusaineet 5:lle
1 kpl Sipuli
0.8 rkl Oliiviöljy
1.5 prk Tonnikala, säilyke, vedessä
3 tl Tilli, kuivattu
3 dl Riisi, tumma, raakapaino
Päälle
50 g Juusto, keskiarvo
2 dl Bearnaisekastike
Ohjeet

Laita riisit kiehumaan. Keitä beranaiskastike pussin ohjeen mukaan.
Silppua sipuli ja kuullota pannulla.

Sekoita riisi, sipuli, tilli ja tonnikalat keskenään massaksi ja kaada voideltuun vuokaan. Kaada päälle beanaiskatike ja lopuksi juustoa. Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia tai kun pinta on kauniin ruskea.

Vinkki

Jos bearnaiskastiketta ei ole tarpeeksi, tulee kuivaa.
Vuokaa kannattaa tehdä kaksinkertainen annos.

Yksi annos sisältää 409 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":197,"alcohol":2,"protein":57,"carbohydrates":153},"weight":{"fat":21.63,"alcohol":0.32,"protein":14.1,"carbohydrates":37.71,"saturated_fat":7.06,"sugar":1.16,"fibre":2.38,"salt":0.47},"percent_raw":{"fat":0.48158356517427414,"alcohol":0.005611688940222152,"protein":0.13954429522828293,"carbohydrates":0.37326045065722085},"percent":{"fat":48,"alcohol":1,"protein":14,"carbohydrates":37},"total":{"kcal":410,"weight":84.82999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":140.55},"item_type":"recipe","recipe_id":109789,"servings":5}}

 
Sulje