Ladataan... Ladataan...

Tonnikalatäytteinen munakasrulla

Valmistusaineet 4:lle
Munakaslevy
2 kpl kananmunia
5 dl maitoa
2.5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
0.5 tl valkopippuria
1 dl ruohosipulisilppua
150 g Pinaatti, hienonnettu, paloina, pirkka
1 tl Leivinjauhe
Täyte
1 tlk herkkusieni, säilyke (390 g tlk / 4 annosta)
1 dl juustoraastetta
2 prk Tonnikala, säilyke, vedessä
1 dl Kreikkalainen jogurtti, lindahl's
1 kpl Omena, ulkomainen, kuorineen
Valmistusohjeet

Mittaa maito kulhoon. Lisää kananmunat, sulatettu pinaatti, suola, sokeri ja öljy. Vispaa joukkoon jauhot (joihin on sekoitettu leivinjauhe). Anna taikinan turvota hetken aikaa huoneenlämmössä. Kaada kevyesti sekoitettu taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, eli kunnes pinta on on hieman ruskistunut. Jäähdytä.
Valuta tonnikalat. Kuori ja raasta omena tai leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Yhdistä täytteen ainekset ja levitä jäähtyneelle taikinalevylle. Kääri tiiviiksi rullaksi ja anna vetäytyä viileässä vähintään tunnin verran ennen tarjoilua.

Yksi annos sisältää 378 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":89,"alcohol":0,"protein":122,"carbohydrates":167},"weight":{"fat":9.9,"alcohol":0,"protein":30.4,"carbohydrates":41.6},"percent":{"fat":24,"alcohol":0,"protein":32,"carbohydrates":44},"total":{"kcal":378,"weight":81.9,"percent":100}}}