Ladataan... Ladataan...

Tonnikalapiirakka

Valmistusaineet 10:lle
1 pkt Piirakkataikina, paketti
2 prk Tonnikala, säilyke, vedessä
2 dl Maito, ykkösmaito, 1% rasvaa
2 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
170 g Juusto, 5 % rasvaa, puolikova, arla delite/kadett
1 kpl (iso) Tomaatti, iso
1 kpl Sipuli
Ohjeet

Painele piirakkataikina vuoan pohjalle ja reunoille. Paista uunissa 225 asteessa 10 minuuttia.

Valmista täyte. Sekoita tonnikala, maito, muna ja juustoraaste.
Levitä täyte paistetun taikinan päälle ja koristele tomaatn ja sipulin siivuilla.

Paista uunissa noin puoli tuntia.

Yksi annos sisältää 230 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":105,"alcohol":0,"protein":60,"carbohydrates":65},"weight":{"fat":11.5,"alcohol":0,"protein":14.65,"carbohydrates":15.87,"saturated_fat":4.9,"sugar":2.01,"fibre":1.25,"salt":0.86},"percent_raw":{"fat":0.4588454293628809,"alcohol":0,"protein":0.2598027700831025,"carbohydrates":0.28135180055401665},"percent":{"fat":46,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":230,"weight":51.03999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":130.5},"item_type":"recipe","recipe_id":169721,"servings":10}}

 
Sulje