Ladataan... Ladataan...

Tomaatti-halloumisalaatti

Valmistusaineet 4:lle
500 g kirsikkatomaatteja
2 kpl punasipuleja
1 rkl pieniä kapriksia
1 kpl ruukku minttua
200 g halloumijuustoa
Reseptin osa 2
1 kpl valkosipulinkynsi
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
0.25 tl suolaa
0.25 tl mustapippurirouhetta
Valmistusohjeet

Puolita tomaatit ja laita ne tarjoilukulhoon. Hienonna kesäsipuli varsineen. Lisää se tomaattien joukkoon kapristen ja mintunlehtien kanssa.
Valmista kastike. Kuori ja hienonna valkosipuli. Yhdistä se öljyn ja sitruunamehun kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Valuta seos tomaateille ja sekoita. Anna maustua huoneenlämmössä vähintään 10 minuuttia.

Viipaloi halloumi ja grillaa sitä, kunnes se saa kauniin värin pintaansa. Voit myös paistaa juuston pannulla öljyssä. Laita lämpimät juustopalat salaattipedille ja tarjoile heti.

Yksi annos sisältää 285 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":208,"alcohol":0,"protein":46,"carbohydrates":31},"weight":{"fat":23.2,"alcohol":0,"protein":11.6,"carbohydrates":7.8},"percent":{"fat":73,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":11},"total":{"kcal":286,"weight":42.599999999999994,"percent":100}}}