Ladataan... Ladataan...

Tofupannu

Valmistusaineet 4:lle
500 g tofua
1 kpl porkkana silputtuna
1 dl tuoretta sienisilppua
1 kpl purjo ohuina viipaleina
1 dl lihalientä
2 kpl kananmunia
2 rkl soijakastiketta
10 g (2 rkl/ 4 annosta) sakea
2 rkl rypsiöljyä
Valmistusohjeet

Kuumenna wok-pannu tai paistinpannu ja öljyä se. Paista siinä viitisen minuuttia porkkanaa, sieniä ja purjoa. Lisää pannuun tämän jälkeen lihaliemi sekä tofu, pilko se lastalla muruiksi ja anna kypsyä toiset viisi minuuttia. Kaada sitten kevyesti vatkatut munat pannuun ja sekoittele paistosta niin kauan kunnes se tulee sopivan kiinteäksi. Mausta ruoka lopuksi soijakastikkeella ja sakella.

Yksi annos sisältää 195 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":112,"alcohol":3,"protein":50,"carbohydrates":30},"weight":{"fat":12.5,"alcohol":0.4,"protein":12.5,"carbohydrates":7.5},"percent":{"fat":58,"alcohol":1,"protein":26,"carbohydrates":15},"total":{"kcal":195,"weight":32.9,"percent":100}}}