Ladataan... Ladataan...

Tofulla ryyditetty kaalipannu

Valmistusaineet 4:lle
250 g Tofu, yrteillä maustettu
15 g HP original BBQ sauce maustekastike
200 g Parsakaali brokkoli
150 g Kukkakaali
150 g Ruusukaali
1 kpl Chili, tuore
3 kynsi Valkosipuli
5 tl Rypsiöljy
2 rkl Soijakastike, vähemmän suolaa
3 rkl Hunaja
0.5 tl Ruokasuola
150 g Täysjyvänuudelit
1 pussi Kotimainen herne
PÄÄLLE:
2 rkl Korianteri
2 rkl (silputtu) Persilja, tuore
Valmistusohjeet

Kuutioi tofu ja sekoita BBQ-kastike joukkoon.

Puhdista ja paloittele kaalit ja höyrytä kevyesti kypsäksi.

Poista chilistä siemenet, hienonna palko. Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuumenna rypsiöljy kasarissa ja lisää tofupalat sekä chili-valkosipulisilppu. Kuullota hetki.

Lisää soijakastike, hunaja ja suola. Sekoita hyvin ja anna kiehahtaa, sitten hautua. Nosta joukkoon kaalit.

Keitä nuudelit kypsäksi.

Lisää keitetyt nuudelit ja herneet pannuun.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana. Koristele tuoreilla yrteillä.

Yksi annos sisältää 391 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":96,"alcohol":0,"protein":79,"carbohydrates":216},"weight":{"fat":10.3,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":51.7},"percent_raw":{"fat":0.2463623827485,"alchohol":0,"protein":0.20250648099183055,"carbohydrates":0.5511311362596696,"alcohol":0},"percent":{"fat":25,"alchohol":0,"protein":20,"carbohydrates":55,"alcohol":0},"total":{"kcal":392,"weight":81,"percent":100}}}

 
Sulje